Ochrana súkromia

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.

Vyhlásenie spoločnosti

Spoločnosť COMCO, s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu COMCO.sk, sa zaväzuje dodržiavať všetky pravidlá pre spracovanie osobných údajov.

Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Celé znenie spracovania osobných údajov nájdete v podmienkach spracovania údajov.

Upozornenie

Objednávky a registráciu môžu vykonávač len osoby staršie ako 16 rokov.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Aby náš e-shop mohol správne fungovať, musíme spracovávať niektoré vaše osobné údaje. Správcom osobných údajov ve vzťahu k tomuto e-shopu je COMCO, s.r.o., so sídlom Hospodárska 35, 917 01 Trnava, IČO: 45409382, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel Sro, vložka číslo 35809/T adresa elektronickej pošty privacy@comco.sk telefón +421 918 285 892.

Vaše osobné údaje spracovávame pro následujúce účely: 

  • Vybavenie objednávky a riešenie prípadných reklamacií alebo vrátenie tovaru. 
  • Aby sme vám mohli odosielať objednávky a zaistiť efektívne vyriešenie vašich prípadných požiadavkov a reklamacií, spracováváme vaše méno a priezvisko, doručovaciu a fakturačnú adresu, e-mail, telefónne číslo, číslo bankového účtu, objednaný tovar a jeho cenu.
  • Právnym dôvodom tohoto spracovánia je plnenie zmluvy. Uvedené osobné údaje za týmto účelom spracovávame po dobu trvánia záručnej lehoty.
  • Zasielanie newsletteru a obchodných ponúk. Aby sme vás mohli informovať o aktuálných ponukách a zľavách, spracovávame vaše meno a priezvisko a e-mailovou adresu alebo telefónne číslo. Právnym dôvodom tohto spracovánia je váš súhlas, který nám poskytujete pri vyplnení registračného formulára a ktorý môžete kedykoľvek odvolať.
  • Pre lepšiu kvalitu našich služieb spolupracujeme s niektorými spracovateľmi, ktorým môžu byť vaše dáta sprístupnené. K sprístupneniu dochádza výhradne v súvislosti so službami nášho e-shopu a len v nevyhnutnom rozsahu. Spracovatelia sú uvedení v zozname v podmienkach spracovania údajov. Nikomu ďalšiemu osobní údaje bez vášho výslovného súhlasu neposkytujeme.
  • Vašou registráciu zákazníckeho konta na COMCO.sk v "COMCO Klube" potvrdzujete svoju účasť vo vernostnom programe.

 

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu COMCO.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na privacy@comco.sk.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?

V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na privacy@comco.sk, ktorý môže postup v konkrétnom prípade preveriť a okamžite zjednať nápravu.

V prípade potreby sa môžete obrátiť aj na Zákaznícke centrum.

x

Strážiť dostupnosť



Zadajte e-mail a my vás upozorníme, keď bude tento produkt opäť dostupný.




Vyplňte e-mail
O D O S L A N É