Podmienky súhlasu a spracovania osobných údajov

Súhlas So spracovaním osobných údajov a informácie o spracovaní osobných údajov

Základné zhrnutie

Tento súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov dávate spoločnosti COMCO, s.r.o. pre účely zasielania obchodných ponúk (marketingových akcií) pre iné marketingové aktivity voči Vašej osobe. Tento Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať a obchodné ponuky Vám tak nebudú ďalej zasielané. Podrobnejšie informácie o spracovaní Vašich osobných údajov nájdete nižšie.               

  1. Totožnosť a kontaktné údaje správcu
  • Správcom Vašich osobných údajov je obchodná spoločnosť COMCO, s.r.o., so sídlom Hospodárska 35, 917 01 Trnava, IČO: 45409382, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel Sro, vložka číslo 35809/T (ďalej len „správca“)
  • Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: adresa na doručovanie Mikovíniho 2/A, Trnava 917 01, adresa elektronickej pošty privacy@comco.sk telefón +421 918 285 892.
  • Správca menoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov Juraj Viktorín tel.: +421 918 285 892. 

 

  1. Právny základ spracovania osobných údajov

Právnym základom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný správcovi v zmysle čl.6 odst. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti zo spracovaním osobných údajov o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (obecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej  „nariadenie“) a zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov..

  1. Účel spracovania osobných údajov
  • Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie obchodných ponúk a iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.
  • Zákazník ma možnosť požiadať o členstvo vo vernostnom programe "COMCO Klub". Podmienkou účasti na programe COMCO Klub je poskytnutie údajov do registrácie zákazníceho konta, ktoré sú v registračnom formulári označené hviezdičkou. Údaje, ktoré uvediete pri prihlasovaní do programu COMCO Klub, ako aj údaje, ktoré počas účasti v programe aktualizujete, sa označujú jednotne ako „prihlasovacie údaje“. Miesto a čas použitia COMCO Klubu, nakúpený druh tovaru a zrealizovaná výška obratu (súhrnne označované ako „údaje z nákupov“) sa používajú na výpočet vašich dosiahnutých bonusov a ich spracúvanie je nevyhnutné na účasť v programe COMCO klub. Vaše prihlasovacie údaje a údaje z nákupov spracúva COMCO, s.r.o.. COMCO, s.r.o. využíva na technickú realizáciu programu COMCO Klub poskytovateľov technických služieb, pričom je zabezpečené dodržiavanie noriem o ochrane údajov. Okrem subjektov uvedených v zozname spracovávateľov, nie sú vaše údaje poskytované žiadnym ďalším tretím osobám. Prihlasovacie údaje a údaje z nákupov sa na účely účasti v programe a poskytovania bonusov spracúvajú na základe tejto zmluvy v súlade s § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

 

  1. Marketing
  • COMCO, s.r.o. a príp. výdajné miesto alebo predajňa COMCO, v ktorej ste sa prihlásili do programu COMCO Klub, použijú vaše prihlasovacie údaje a údaje z nákupov aj na vlastné marketingové účely, napr. na personalizovanú priamu reklamu a prieskum trhu. V tomto zmysle môžete dostávať napr. informácie o špeciálnych ponukách a zľavových akciách. Toto spracovanie údajov na účely personalizovanej priamej reklamy a prieskumu trhu, sa vykonáva v súlade s § 13 ods. 1 písm. f) Zákona, na základe oprávnených záujmov COMCO, s.r.o., pri optimalizácii ponúk na výrobky a služby COMCO, ako aj v rámci možnosti individuálneho reklamného oslovenia.

 

  1. Doba uloženia osobných údajov
  • Obdobie počas ktorého budú Vaše osobné údaje správcom uložené je 5 rokov najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (pre tento účel spracovania).

 

  1. Ďalší príjemcovia osobných údajov - zoznam spracovateľov
  • Ďalší príjemcovia Vašich osobných údajov budú osoby zaisťujúce marketingové služby pre správcu a Google, CrazyEgg, MailJet
  • Správca nemá v úmysle predať Vaše osobné údaje do tretích krajín (mimo EÚ) alebo medzinárodných organizácií.

 

  1. Práva subjektov poskytovaných údaje
  • Za podmienky stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo výmaz Vašich osobných údajov, poprípade obmedzenia pri ich spracovaní, právo vzniesť námietku proti spracovaniu Vašich osobných údajov a ďalej právo preniesť Vaše osobné údaje.
  • Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov udelený správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovaniu Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať  nasledujúcim spôsobom: e-mailom na adresu privacy@comco.sk
  • Pokiaľ by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené či je porušované nariadenie, máte mimo iného právo podať sťažnosť u dozerajúceho úradu.
  • Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonná či zmluvná požiadavka, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.
  • Máte kedykoľvek právo vzniesť námietku proti spracovaniu Vašich osobných údajov pre účely priameho marketingu, vrátane profilovania, pokiaľ sa profilovanie týka priameho marketingu. Pokiaľ vznesiete námietku pre účely priameho marketingu, nebudú vaše osobné údaje pre tieto účely ďalej spracovávané.
x

Strážiť dostupnosť



Zadajte e-mail a my vás upozorníme, keď bude tento produkt opäť dostupný.




Vyplňte e-mail
O D O S L A N É